Huse Interior

Wij zoeken steeds vaker de uithoeken van de wereld op. Om onszelf te vinden of inspiratie op te zoeken. Wat als inspiratie dichterbij is dan je denkt? Sta eens stil in je eigen huis en ontdek jezelf opnieuw. Creëer een plek die je keer op keer graag bezoekt.

 Uitkijk op gedekte tafel met bloemen, kaarsen en kandelaren

 Het concept

Wij geloven in de kracht van je innerlijke huis. Koester je roots en breng je ziel in balans. Zorg voor jezelf, zoals jij dat verdient. Sta in verbinding met jezelf en breng je lichaam, geest en ziel tot leven.

 

De collectie

 Cultuur ontmoet cultuur. Modern ontdekt vintage. Speelse vormen en aardse details. De handpicked collectie brengt je tot rust en jij komt tot leven.

 

Duurzaamheid

Wij streven ernaar om zo duurzaam mogelijk te zijn en werken er hard aan om onze doelen te bereiken. Zo steunen wij merken die ethisch verantwoord ondernemen en geven wij ook graag de kans aan kleine ondernemingen die een voice verdienen. Als start-up willen wij groeien, maar tegelijkertijd ook denken aan milieuvriendelijkheid. Onze collectie bestaat uit een bescheiden voorraad om zo veel mogelijk derving tegen te gaan. Tevens zijn onze verzendingen duurzaam verpakt. Zo bestaan onze verpakkingen uit gerecycled karton en opvulmateriaal.

Wij hopen dat onze collectie jou kan helpen een inspirerend thuis te creëren. Laat je geest de vrije loop en breng je innerlijke zelf tot leven.

Let your home be your muse.

 

Liefs,

Huse Interior