Retourtermijn & -kosten

Bij aankoop via onze webshop heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om je artikel(en) te retourneren. Kosten die zijn gemaakt tijdens het retourneren van artikel(en), zijn voor eigen rekening. Om de retourkosten voor de klant te verlagen, werken wij samen met DPD voor retourzendingen. 

 

Retourproces

Retouren kunnen hier aangemeld worden. Volg de stappen van het retour portal om het retourproces af te ronden. Het retourlabel met het retouradres ontvang je via de mail nadat je het retourproces hebt afgerond via hierboven genoemde link.  

Houd er rekening mee dat de goederen onder eigen verantwoordelijkheid vallen totdat ze ons adres bereiken. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het zoekraken of beschadigen van de geretourneerde artikel(en). Zorg ervoor dat je jouw retourzending goed verpakt, het liefst in originele verpakking om schade aan de artikelen te voorkomen. Bewaar het bewijs van de retourzending totdat we hebben bevestigd dat jouw terugbetaling is verwerkt. 

Plak de retourlabel duidelijk zichtbaar op de verpakking en verwijder eventueel andere oude verzendlabels om de verwarring voor de vervoerder te voorkomen. Om de retourkosten voor de klanten te verminderen, werken wij samen met DPD voor retourzendingen. Lever daarom je retour bij een DPD-punt bij jou in de buurt.

 

Terugbetaling

De terugbetaling vindt plaats op de manier waarop je je aankoop hebt voldaan. Als er meer dan 14 dagen zijn verstreken en je hebt het bedrag nog niet teruggekregen, neem dan contact met ons op via info@huse-interior.com.